• Prvomajska 1/3 78420 Srbac RS-BiH

Ko Smo Mi

Naša osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo vozilima, poljoprivrednom mehanizacijom, građevinskim mašinama i opremom, sa sjedištem u Srpcu, Republika Srpska - BIH.

TERRACAR se bavi prometom vozila i opreme, uvozom, izvozom i distribucijom motornih vozila, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije, transportom vozila i mehanizacije, kao i najmom vozila i radnih mašina.

Ugovara i posreduje pri kreditiranju kupovine poljoprivredne mehanizacije i opreme, posreduje u ostvarivanju prava na subvencionisane nabavke poljoprivredne mehanizacije, a bavi se i plasmanom rezervnih dijelova za motorna vozila, poljoprivrednu i građevinsku mehanizaciju.

POUZDANOST

POVJERENJE

ODGOVORNOST

OSPOSOBLJENOST

KVALITET

EFIKASNOST

Značajan dio poslovanja bazira na mreži komitenata – partnera s kojima u saradnji pruža usluge lagerovanja i distribucije robe za firme i fizička lica. Imidžu moderne firme koja prati potrebe transporta, agrara, i građevinarstva doprinosi i savjetodavna aktivnost u oblastima proizvodnje, trgovine i transporta.

Implementirali smo savremeni i efikasan informacioni sistem. Koristimo sve module za kontrolu poslovnih procesa: finansijskog računovodstva, prodaje, distribucije i materijalnog poslovanja, koji omogućavaju integraciju kompletnog poslovnog procesa.

Formiran je stručan i ambiciozan tim, koji uz savremeni menadžment uspjeva da odgovori na sve zahtjeve tržišta.
Na tom temelju uspostavljena je poslovna saradnja kako sa firmama u zemlji i regionu, tako i sa mnogim kompanijama iz EU i Azije. Svi oni u Terracaru prepoznaju stabilnog i pouzdanog partnera.

Misija

Svakim danom smo iskusniji i bogatiji novim partnerima i kupcima. Zadatak nam je postati njihov najbolji i najpouzdaniji partner ali i lider u svom segmentu poslovanja. Naša misija – Ponuditi klijentima kvalitetne proizvode i usluge, ispuniti i najzahtjevnije želje klijenta ili kupca.

Vizija

Postati moderno i efikasno preduzeće koje će biti među liderima u svojoj djelatnosti. Istovremenim poštovanjem konkurencije, svojom ponudom omogućiti stalni rast prodaje i obima poslovanja. Steći i zadržati ugled i status ozbiljne i društveno odgovorne kompanije.

facts-img

0

Ukupno vozila

facts-img

0

Motorna vozila

facts-img

0

Auto Prikolice

facts-img

0

Plovila

facts-img

0

Mehanizacija

facts-img

0

Radne mašine

Terracar d.o.o. Srbac

Izdvojeno u ponudi

Terracar prikolica Moto 650

Vesta Autoprikolice

Lake prikolice

Moto

Terracar prikolica Plato

Vesta Autoprikolice

Kočione prikolice

Plato 3.5T

Terracar prikolica Uno

Vesta Autoprikolice

Lake prikolice

Uno

Terracar prikolica Marine

Vesta Autoprikolice

Prikolice za plovila

Marine

Terracar prikolica Light

Vesta Autoprikolice

Lake prikolice

Light DA